City Estate is geschikt voor elke vastgoedeigenaar,
van kleine tot grote partijen.

Maximaal rendement
en volledig ontzorgt.

Met City Estate heb jij een betrouwbare vastgoedpartner in huis die jou volledig van verhuurbemiddeling tot dagelijks vastgoedbeheer kan ontzorgen.

Kies voor gemak, kies City Estate voor €69,- p/m
Meerdere verhuurbare eenheden? Neem dan contact met ons op
om de voordelige tarieven te bespreken.

Professioneel vastgoedbeheer
De dienstverlening van City Estate kenmerkt zich door haar professionaliteit. Met de aanpak van City Estate heb je een betrouwbare vastgoedpartner in huis die jou volledig van A tot Z kan adviseren en ontzorgen. Daarnaast heb je via Mijn City Estate altijd en overal inzage in je vastgoedportefeuille

Volledig gescreende huurders
City Estate zal uitsluitend huurders die succesvol door onze  uitgebreide screening zijn gekomen huisvesten. We maken hierbij o.a. gebruik van onze partner Huurcheck Nederland.

Vast laag bedrag per maand
Je betaalt ons geen courtage maar een vast laag bedrag per maand waarvoor wij alles regelen, van verhuurbemiddeling tot dagelijks beheer. Simpel, duidelijk en makkelijk!

Bespaar kosten
en ontvang een hoger rendement
Je betaalt ons geen courtage maar een vast laag bedrag per maand waarvoor wij alles regelen, van verhuurbemiddeling tot dagelijks beheer. Deze aanpak kent vele voordelen waaronder kostenbesparing maar bovenal hebben wij hetzelfde belang als jou. Wij worden namelijk niet per mutatie betaald en daardoor willen wij net als jou een stabiele vastgoedportefeuille met een betrouwbare huurder opbouwen.

Bekijk onze tarieven >

Kosten besparing City Estate

Maximale exposure
De verhuuradvertentie met de daarbij behorende professionele foto’s zullen wij publiceren op o.a. onze 20+ partner platformen (zoals Funda, Pararius en Huurwoningen.nl). Hierdoor ontstaat er maximale exposure en een bereik onder duizenden woningzoekende.

Het ontwerpen van een volledige projectwebsite voor bijvoorbeeld nieuwbouwprojecten behoort ook tot mogelijkheden.

Grip op je vastgoedportefeuille
City Estate is jouw vastgoedpartner en houdt grip op jouw vastgoedportefeuille. Wij zullen periodiek het vastgoed wat wij beheren inspecteren om de status van ieder object te beoordelen. De kwaliteit van jouw portefeuille is hierdoor maximaal gewaarborgd. Om zelf ook grip te houden op je portefeuille kan je altijd en overal inloggen via Mijn City Estate. Via onze online portal staan alle documenten en informatie tot je beschikking.

Grip op je vastgoedportefeuille

Landelijk actief met lokale kennis
City Estate is een landelijke speler waardoor wij kunnen meegroeien met jouw vastgoedportefeuille. Met één kantoor en één contactpersoon kunnen we jou ontzorgen door heel Nederland. Het bijkomende voordeel van deze landelijke dekking is dat wij daarnaast over lokale (markt)kennis beschikken. Heb jij vragen of lokale wet- en regelgeving? Wij helpen je graag verder!

Volledig gescreende huurders
City Estate zal uitsluitend huurders plaatsen die succesvol door onze uitgebreide screening zijn gekomen. Wij werken samen met onze partner Huurcheck Nederland. Door deze uitgebreide aanpak is de kwaliteit van onze huurders gewaarborgd en zijn eventuele risico’s tot het minimale beperkt.

Screening van huurders
vastgoedbeheer

Incasseren van de huurpenningen
City Estate zal maandelijks het incasseren van de huurpenningen verzorgen. Als eigenaar heb je hier dus totaal geen omkijken meer naar. Wanneer een huurder niet tijdig betaalt zullen wij direct tot actie overgaan. Wij hebben een proactieve instelling en onderscheiden ons door het actieve debiteurenbeleid wat wij voeren.

Eerste aanspreekpunt voor huurder
Met de dienstverlening van City Estate word jij als eigenaar volledig ontzorgt. Gedurende de gehele verhuurperiode zijn wij voor onze huurders het eerste aanspreekpunt bij vragen, storingen of calamiteiten. We hebben een 24/7 storingsnummer voor het geval er dringende calamiteiten zijn.

Communicatie
Gedegen juridische documenten

Gedegen juridische overeenkomsten
Zodra een kandidaat huurder succesvol door onze uitgebreide screening is gekomen, gaan wij de huurovereenkomst opstellen. Wij maken gebruik van zeer solide juridische huurovereenkomsten die periodiek door een jurist nagekeken wordt a.d.h.v. de laatste jurisprudentie.

Neem contact met ons op

We vertellen je graag meer over City Estate en onze dienstverlening.
Telefonisch zijn wij bereikbaar op 085 – 06 07 004 of per e-mail op info@cityestate.nl.

Reinier Derksen

Reinier Derksen
Founder

Niels Pas
Salesmanager

Overtuigd van onze dienstverlening?

Met City Estate kunnen wij jou volledig ontzorgen. Geen omkijken meer naar huurmutaties, incasso’s of storingen. Wij regelen alles van verhuur tot dagelijks beheer. 

Voordelen van City Estate

  • Geen courtagekosten

  • Gescreende huurders

  • 24-7 Storingsdienst

En nog veel meer…

Gratis informatiegesprek