Woningverhuur

Huis verhuren in Haarlem

Wil jij een huis verhuren in Haarlem? Haarlem is de afgelopen jaren enorm in trek bij huurders en beleggers. Ben je van plan om een woning te gaan verhuren als tijdelijke oplossing of als investering? Meld jouw woning dan heel gemakkelijk aan bij City Estate. Met onze moderne en vernieuwde verhuuraanpak weet jij zeker dat jouw woning in Haarlem snel verhuurd is!

Woning verhuren in Haarlem

Haarlem is een gewilde plek om te wonen onder expats en mensen die werkzaam zijn in o.a. Amsterdam. Met Bloemendaal aan Zee, Zandvoort, Schiphol  en de A9 in de nabije omgeving is Haarlem een centraal gelegen en fijne plaats om te wonen.

Liever direct contact?

Reinier Derksen

Founder

Woning verhuren in Haarlem?

085 - 06 07 004

Wet- en regelgeving woning delen in Haarlem

Ga je jouw woning verbouwen tot meerdere zelfstandige appartementen of maak je meerdere onzelfstandige woonruimtes dan heb je in bepaalde buurten een vergunning voor woningvormen en/of omzetten nodig. Verder heb je mogelijk ook een een bouwvergunning of een ontheffing van het bestemmingsplan nodig.

Voorwaarden kamerverhuur in Haarlem

Tot en met 4 onzelfstandige woonruimten zijn de voorwaarden:

Bij 5 of meer onzelfstandige woonruimten zijn de voorwaarden:

Hospitaverhuur in Haarlem

Er is sprake van hospitaverhuur als:

Hospitaverhuur in Haarlem is vrij van de vergunningsplicht.

Vastgoedbeheer Haarlem

Zodra jij je huis in Haarlem hebt verhuurd zal de huurder ook gedurende de huurperiode met vragen en verzoeken kunnen komen. Veel beleggers kiezen ervoor om het vastgoedbeheer in Haarlem uit te besteden aan een vastgoedbeheerder. City Estate is een partij die het volledige dagelijkse vastgoedbeheer kan verzorgen. Je wordt dat o.a. ontzorgd in het commerciële-, financiële- en technische vastgoedbeheer.

Verhuur

Meer informatie

Ons team staat klaar om je meer informatie over onze diensten te geven.

    Waarom City Estate?

    Woningverhuur Haarlem