Woningverhuur

Huis verhuren in Eindhoven

Wil jij een woning verhuren in Eindhoven? Eindhoven is de afgelopen jaren enorm in trek bij huurders en beleggers. Ben je van plan om een woning te gaan verhuren als tijdelijke oplossing of als investering? Meld jouw woning dan heel gemakkelijk aan bij City Estate. Met onze moderne en vernieuwde verhuuraanpak weet jij zeker dat jouw woning in Eindhoven snel verhuurd is!

Woning verhuren in Eindhoven

Eindhoven is een gewilde plek om te wonen onder expats, studenten van TU Eindhoven of Fontys Hogeschool en mensen die werkzaam zijn in Den Bosch of Tilburg. Met een perfecte ligging tussen Tilburg, Den Bosch en Eindhoven Airport is alles binnen handbereik. Wil jij je woning verhuren in de Philipsdorp, Limbeek, Villapark of een andere wijk? Dat kan een zeer interessante belegging zijn. Met verschillende parken, Wandelpark Eckart en verschillende snelwegen (A2, A50 en A67 en A270) in de nabije omgeving is Eindhoven zeer goed bereikbaar.

Liever direct contact?

Reinier Derksen

Founder

Woning verhuren in Eindhoven?

085 - 06 07 004

Huis tijdelijk verhuren in Eindhoven

Heb jij plannen om je huis in Eindhoven tijdelijk te verhuren? Dan is het van groot belang dat je wel rekening houdt met de (lokale) wet- en regelgeving omtrent tijdelijk verhuren. Staat je huidige woning bijvoorbeeld te koop of gaat deze gesloopt worden? Dan kan jij dit huis verhuren op basis van de Leegstandswet. Om je huis op deze manier tijdelijk te verhuren heb je vanuit de gemeente Eindhoven wel een vergunning nodig.

Voorwaarden verhuren onder de Leegstandswet:

Kamerverhuur in Eindhoven

Wil jij kamers verhuren in Eindehoven? Dan kan het zijn dat je een omgevingsvergunning nodig hebt. Er zijn een aantal uitzonderingen. De actuele status van deze uitzonderingen kan je teruglezen op de website van de gemeente Eindhoven.

Conceptaanvraag

Het is mogelijk om van tevoren een conceptaanvraag in te dienen bij de gemeente Eindhoven. Zij kunnen dan toetsen of je woning gebruikt mag worden voor kamerbewoning. De gemeente Eindhoven laat jou vervolgens weten of je een omgevingsvergunning zou kunnen krijgen.

In onderstaande wijken wordt er door de gemeente Eindhoven in ieder geval geen vergunning voor kamerverhuur afgegeven:

 • Limbeek-Noord
 • Limbeek-Zuid
 • Bennekel-Oost
 • Doornakkers-Oost
 • Doornakkers-West
 • Woensel-West
 • Hemelrijken
 • Gildebuurt

Vastgoedbeheer Eindhoven

Zodra jij je huis in Eindhoven hebt verhuurd zal de huurder ook gedurende de huurperiode met vragen en verzoeken kunnen komen. Veel beleggers kiezen ervoor om het vastgoedbeheer in Eindhoven uit te besteden aan een vastgoedbeheerder. City Estate is een partij die het volledige dagelijkse vastgoedbeheer kan verzorgen. Je wordt dat o.a. ontzorgd in het commerciële-, financiële- en technische vastgoedbeheer.

Verhuur

Meer informatie

Ons team staat klaar om je meer informatie over onze diensten te geven.

  Waarom City Estate?

  Woningverhuur Eindhoven