Huurprijsadvies

Prijs: €50,- incl. BTW

Ben jij benieuwd wat een marktconforme huurprijs is voor jouw huurwoning? Wij beschikken over de meest complete en betrouwbare datasets van de Nederlandse vrije sector huurmarkt. Door middel van big data die o.a. afkomstig is uit datasets van het CBS, Pararius.nl, Huurwoningen.nl, Kadaster, Belastingdienst en gecombineerd met andere betrouwbare bronnen, kunnen wij de meest ideale huurprijs voor huurwoningen in Nederland in kaart brengen.

De marktconforme huurprijs wordt bepaald aan de hand van het ERV (Estimated Rent Value)-model. Dit model neemt alle factoren die invloed hebben op de huurprijs mee. Hierbij kan je denken aan zaken als oppervlakte, buurt, demografie, enzovoorts. Niet alle factoren hebben echter in dezelfde mate invloed op de huurprijs. Uniek aan het ERV-model is, dat de mate van invloed wordt meegenomen in de berekening. Op deze manier is de berekening zo secuur en realistisch mogelijk.

Referentietransacties

Naast het ERV-model wordt de meest ideale huurprijs gebaseerd op referentietransacties. Kortom. vergelijkbare woningen die in de afgelopen periode zijn verhuurd. De huurprijs en kenmerken van die woningen worden vergeleken met de desbetreffende woning. Deze referentietransacties zijn ook terug te vinden in ons rapport.

Ja, ik wil graag een huurprijsadvies ontvangen

Laat je gegevens achter en wij bellen je dezelfde (werk)dag nog terug