Woningverhuur

Huis verhuren in Den Haag

Ben jij van plan om een huis te verhuren in Den Haag? Meld jouw woning dan heel gemakkelijk aan bij City Estate. Met onze moderne en vernieuwde verhuuraanpak weet jij zeker dat jouw woning in Den Haag snel verhuurd is!

Woning verhuren in Den Haag

Door de prachtige ligging aan de kust is Den Haag een geliefde stad om te wonen. Den Haag beschikt over twee badplaatsen, Scheveningen en Kijkduin, en heeft maar liefst 11 km aan kustlijn. Door deze gunstige ligging neemt de vraag naar woningen in Den Haag snel toe.

Gezinnen en jonge stellen kiezen voornamelijk om in de wijken Bloemenbuurt, Bomenbuurt en Vruchtenbuurt te wonen. Studenten en expats zoeken voornamelijk in het Zeeheldenkwartier naar geschikte woonruimte.

Liever direct contact?

Reinier Derksen

Founder

Woning verhuren in Den Haag?

085 - 06 07 004

Wet- en regelgeving omtrent verhuren in Rotterdam

In Den Haag wonen momenteel zo’n 60.000 expats. Veel zoekvragen van bedrijven in Den Haag zijn bij City Estate bekend. Wij bieden namelijk ook de mogelijkheid voor personeelshuisvesting. Het verhuren van jouw huis, appartement, studio of kamer wordt hierdoor heel gemakkelijk gemaakt.

Studenten zijn naast de grote groep aanwezige expats ook een zeer interessante doelgroep voor verhuurders in Den Haag. Er wonen momenteel ruim 35.000 studenten in Den Haag. Onze ervaring is dat woningen in de omgeving van het centrum en hogescholen als de Academie voor Wetgeving, De Haagse Hogeschool, Hogeschool der Kunsten Den Haag. Hogeschool Inholland en de Hotelschool Den Haag gemakkelijk en snel te verhuren zijn.

Wetgeving omtrent kamers verhuren in Den Haag

De gemeente Den Haag kent diverse regels omtrent het verhuren van kamers. Indien je niet zelf in de woning woont mag je in Den Haag aan maximaal 2 personen kamers verhuren zonder dat je hiervoor een vergunning nodig hebt. Zodra je aan 3 of meer personen kamers gaat verhuren dien je een omzettingsvergunning bij de gemeente aan te vragen. Echter is het in een aantal wijken zelfs helemaal verboden om aan meer dan 2 personen kamers te verhuren. Dit zijn de wijken: Schildersbuurt, het Transvaalkwartier, het Regentesen- en Valkenboskwartier, Rustenburg-Oostbroek en het Laakkwartier. Wanneer je van plan bent om aan 5 of meer personen kamers te verhuren in Den Haag, dan dien je verder nog rekening te houden met strengere regels omtrent brandveiligheid.

Vastgoedbeheer Den Haag

Zodra jij je huis in Den Haag hebt verhuurd zal de huurder ook gedurende de huurperiode met vragen en verzoeken kunnen komen. Veel beleggers kiezen ervoor om het vastgoedbeheer in Den Haag uit te besteden aan een vastgoedbeheerder. City Estate is een partij die het volledige dagelijkse vastgoedbeheer kan verzorgen. Je wordt dat o.a. ontzorgd in het commerciële-, financiële- en technische vastgoedbeheer.

Verhuur

Meer informatie

Ons team staat klaar om je meer informatie over onze diensten te geven.

    Waarom City Estate?

    Woningverhuur Den Haag