Woningverhuur

Huis verhuren in Hilversum

Wil jij een huis verhuren in de mediastad van Nederland en tevens de belangrijkste plaats van het Gooi? Meld jouw woning dan heel gemakkelijk aan bij City Estate. Met onze moderne en vernieuwde verhuuraanpak weet jij zeker dat jouw woning in Hilversum snel verhuurd is!

Woning verhuren in Hilversum

Hilversum wordt ook wel dé mediastad van Nederland genoemd, maar door het dorpsgevoel bestempelen inwoners Hilversum nog altijd als een dorp. Door de vele voorzieningen die Hilversum heeft en daarbij een uitgebreid nationaal en internationaal bedrijfsleven is Hilversum een levendige stad. Het grote aantal villa’s met bijbehorende prachtige tuinen, maakt dat Hilversum ook wel bekend staat als ‘villadorp’. Het dorpse karakter, de groene omgeving, de levendigheid van de stad in combinatie met de centrale ligging (30 minuten rijden van zowel Utrecht als Amsterdam) zorgt ervoor dat Hilversum een aantrekkelijke plaats is om een woning te verhuren.

Liever direct contact?

Reinier Derksen

Founder

Woning verhuren in Hilversum?

085 - 06 07 004

Kamerverhuur in Hilversum

Wil jij jouw woning in Hilversum geschikt maken voor kamerbewoning? Dan heb je hiervoor een vergunning nodig en dien je te voldoen aan een aantal eisen. In een aantal gebieden in Hilversum is de kans erg klein dat je vergunning krijgt voor kamerbewoning. De gemeente Hilversum adviseert om die reden daarom ook om een vooronderzoek te laten verrichten. De kosten voor zo’n onderzoek zijn 0,15% van de bouwsom met een minimum van €275,- en een maximum van €5000,-. Daarnaast duurt het gemiddeld 4 tot 6 weken voordat je de uitslag van dit vooronderzoek krijgt.

Tijdelijk verhuren in Hilversum

Ben jij momenteel in bezit van een woning in Hilversum die te koop staat en lukt het niet om deze te verkopen? Dan is het tijdelijk verhuren van deze woning op basis van de Leegstandswet een interessante optie. Hiervoor dient de gemeente Hilversum wel toestemming te geven en dien je in het bezit te zijn van een vergunning. Deze vergunning wordt afgegeven voor een periode van maximaal 5 jaar.

Vastgoedbeheer Hilversum

Zodra jij je huis in Hilversum hebt verhuurd zal de huurder ook gedurende de huurperiode met vragen en verzoeken kunnen komen. Veel beleggers kiezen ervoor om het vastgoedbeheer in Hilversum uit te besteden aan een vastgoedbeheerder. City Estate is een partij die het volledige dagelijkse vastgoedbeheer kan verzorgen. Je wordt dat o.a. ontzorgd in het commerciële-, financiële- en technische vastgoedbeheer.

Verhuur

Meer informatie

Ons team staat klaar om je meer informatie over onze diensten te geven.

    Waarom City Estate?

    Woningverhuur Hilversum