Vastgoedbeheer van zorg

In de zorgsector vinden er ingrijpende veranderingen plaats, wat tevens gevolgen heeft voor jouw zorgvastgoed. De wensen en eisen veranderen en er ontstaan constant nieuwe behoeften vanuit de markt. Als vastgoedeigenaar weet jij als geen ander dat bij het beheren van jouw portefeuille veel komt kijken. Een greep uit de dagelijkse taken zijn onder andere:

Bij City Estate begrijpen wij de uitdagingen waarmee jij als vastgoedeigenaar in de zorgsector wordt geconfronteerd. Wij bieden oplossingen om het vastgoedbeheer van je huidige zorgvastgoed portefeuille soepel te laten verlopen en waarborgen dat jouw vastgoed voldoet aan eventuele veranderende behoeften. Wij zorgen ervoor dat het rendement van jouw zorgvastgoed optimaal blijft, zonder dat dit ten koste gaat van de staat van het onderhoud en de huurderstevredenheid. Met de diensten van City Estate kan jij zorgeloos genieten van een goed rendement en je concentreren op jouw kernactiviteiten, terwijl jouw vastgoedportefeuille op een effectieve en toekomstbestendige manier wordt beheerd.

City Estate kan met haar 35 vastgoeddiensten alle werkzaamheden voor jou uithanden nemen. Wij komen op voor jouw belangen, wij regelen dat alles juridisch klopt en zorgen dat jouw rendement zo hoog mogelijk is. Het resultaat is goed onderhouden zorgvastgoed, een hoge huurderstevredenheid, de administratie op orde en een optimaal rendement.

Commercieel vastgoedbeheer

Onze werkzaamheden bestaan o.a. uit:

Technisch vastgoedbeheer

Onze werkzaamheden bestaan o.a. uit:

Financieel vastgoedbeheer

Onze werkzaamheden bestaan o.a. uit:

Administratief vastgoedbeheer

Onze werkzaamheden bestaan o.a. uit:

Ja, ik wil graag meer informatie ontvangen over vastgoedbeheer

Laat je gegevens hieronder achter en wij bellen je dezelfde werkdag nog terug.