Home>Vastgoedbeheer

Vastgoedbeheer via City Estate

Bezit jij vastgoed en wil je het volledige vastgoedbeheer of een gedeelte daarvan uitbesteden? Dan wil je natuurlijk het maximale rendement hieruit halen, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit. City Estate is de vastgoedbeheerder waarvan de dienstverlening zich kenmerkt door haar korte lijnen, snelle opvolging van calamiteiten waardoor huurders tevreden blijven en haar professionaliteit.

Door het volledige vastgoedbeheer uit te besteden heb jij als vastgoedeigenaar geen zorgen om klachten, storingen of andere calamiteiten, leegstand, mutaties van huurders, juridische problemen, vervelende debiteuren of overlast van huurders.

Het hele traject rondom de verhuurbemiddeling en het dagelijkse vastgoedbeheer laat je daarom het liefst aan een professional over. City Estate regelt alles voor je en komt op voor jouw belangen, regelt dat alles juridisch klopt en zorgt dat jouw rendement zo hoog mogelijk is.

Liever direct contact?

Reinier Derksen

Reinier Derksen
Founder

T: 085 – 06 07 004
@: info@cityestate.nl

  • Maximale ontzorging
  • Altijd en overal inzage via Mijn City Estate

  • 24/7 Storingsdienst
  • Professioneel vastgoedbeheer

Vastgoedbeheer uitbesteden?

City Estate is dé specialist in het verhuren en beheren van woningen door heel Nederland. Neem contact met ons op om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken. Wij vertellen je er graag meer over.

Wat is vastgoedbeheer?

City Estate verzorgt het vastgoedbeheer op een unieke wijze. Wij werken op basis van een vast laag bedrag per maand waarvoor wij alles regelen van verhuurbemiddeling tot en met het volledige dagelijkse vastgoedbeheer. Hieronder valt zowel het commerciële-, technische- als financiële vastgoedbeheer. Geen verborgen kosten en vooraf duidelijkheid waar jij als vastgoedbelegger aan toe bent.

Commercieel vastgoedbeheer

Wil jij een huis verhuren? Dan kan City Estate ook het commerciële vastgoedbeheer van jouw vastgoed verzorgen. Commercieel beheer houdt in dat City Estate zorgt voor het gehele verhuurproces vanaf het moment dat wij de woning in beheer krijgen tot en met het moment dat er een volledig gescreende huurder de sleutels in ontvangst neemt.

City Estate is het aanspreekpunt voor de huurder waardoor jij als eigenaar geen omkijken meer naar je vastgoed hebt en je volledig ontzorgd bent.

Kosten besparing City Estate

Technisch vastgoedbeheer

Gedurende de gehele verhuurperiode zijn wij voor onze huurders het eerste aanspreekpunt bij vragen, storingen of calamiteiten. We hebben een 24/7 storingsnummer voor het geval er dringende calamiteiten zijn. Via Mijn City Estate kunnen huurders heel gemakkelijk een reparatieverzoek indienen welke wij zo snel mogelijk in behandeling nemen.

Financieel vastgoedbeheer

Wanneer wij het financiële vastgoedbeheer ook overnemen verzorgen wij o.a. de maandelijkse huurincasso’s bij de huurders via onze Stichting Derdengelden City Estate. Mocht een huurder niet tijdig betalen dan zullen wij ook het debiteurenbeheer verzorgen. Daarnaast kunnen we ook de jaarlijkse huurprijsaanpassing verzorgen.

City Estate kaart

Waarom City Estate?

Wij zijn een landelijke vastgoedbeheerder en gespecialiseerd in het verhuren en beheren van residentieel vastgoed. Onze diensten zijn geschikt voor iedere type vastgoedeigenaar, van een particuliere verhuurder tot een professionele belegger.

Gedurende de gehele verhuurperiode kunnen wij de vastgoedeigenaar ontzorgen. Vanaf de start met de verhuurbemiddeling tot en met het dagelijkse vastgoedbeheer. Onze dienstverlening is te vergelijken met een abonnementsmodel. De gehele verhuurperiode zijn wij de vastgoed- en sparringpartner voor de vastgoedeigenaar.

Ontdek alle informatie over vastgoedbeheer
in jouw stad