Op zoek naar (flexibele) huisvesting voor je personeel?

City Estate is voor veel organisaties de partner op het gebied van personeelshuisvesting. Door de krapte op de woningmarkt is het voor organisaties lastig om geschikte woonruimte te vinden voor haar werknemers. City Estate kan je hierin ondersteunen en de zoektocht naar geschikte woonruimte uit handen nemen.

Wij besparen je veel tijd en energie, kennen de markt en weten snel een geschikte woonruimte voor je personeel te vinden. Daarnaast begeleiden wij je tijdens het gehele verhuurproces en zullen gedurende de verhuurperiode het vaste aanspreekpunt zijn.

Laat City Estate de juiste woning voor je werknemer(s) vinden!

City Estate heeft een breed aanbod van geschikte woonruimtes in portefeuille. Hierdoor kan ieder type werknemer bij ons terecht. Mochten wij niet per direct iets beschikbaar hebben wat voldoet aan je wensen, dan zullen wij verder kijken in ons netwerk van vastgoedeigenaren wat wel geschikt is.

Wij kunnen tevens de aansluitingen zoals TV en internet maar ook Gas, Water en Elektra voor je personeel regelen. Hierdoor is de woning direct bewoonbaar met alle gemakken voorzien.

Personeelshuisvesting