Vastgoedbeheer van winkels

Als eigenaar van retail vastgoed ben je bekend met de vele taken die komen kijken bij het verhuren en beheren van jouw portefeuille. Bij City Estate begrijpen we dit en nemen we graag de zorgen uit handen. Onze diensten omvatten onder andere:

Wij streven ernaar om het rendement van jouw winkelvastgoed te optimaliseren, zonder concessies te doen aan vastgoedonderhoud en huurderstevredenheid. Als specialist in het vastgoedbeheer bieden wij de expertise en ervaring die nodig zijn om jouw rendement te maximaliseren. Met de dienstverlening van City Estate geniet je zorgeloos van een goed rendement en kun je vertrouwen op onze toewijding aan de kwaliteit en tevredenheid van huurders.

Met onze uitgebreide portfolio van 35 vastgoeddiensten nemen we alle werkzaamheden voor jou uit handen. We behartigen jouw belangen, wij regelen dat alles juridisch klopt en streven naar een maximaal rendement. Het resultaat is goed onderhouden winkelvastgoed, tevreden huurders, georganiseerde administratie en een optimaal rendement. Vertrouw op City Estate voor zorgeloos winkelvastgoedbeheer.

Commercieel vastgoedbeheer

Technisch vastgoedbeheer

Onze werkzaamheden bestaan o.a. uit:

Financieel vastgoedbeheer

Onze werkzaamheden bestaan o.a. uit:

Administratief vastgoedbeheer

Onze werkzaamheden bestaan o.a. uit:

Ja, ik wil graag meer informatie ontvangen over vastgoedbeheer

Laat je gegevens hieronder achter en wij bellen je dezelfde werkdag nog terug.