Service-mutatie onderhoud

Bij het beheren van vastgoed is service- en mutatieonderhoud van cruciaal belang. Het draagt bij aan tevreden huurders, behoud van de waarde van het vastgoed en een soepel verloop van huurwisselingen.

Wij begrijpen de waarde van hoogwaardig service- en mutatieonderhoud. City Estate biedt een uitgebreid pakket aan diensten om jou als vastgoedeigenaar volledig te ontzorgen op dit gebied.

Ons ervaren team en netwerk van vakmensen staat klaar om alle voorkomende onderhoudswerkzaamheden uit te voeren. Van kleine reparaties en onderhoudsklussen tot groter vastgoedonderhoud, we hebben de expertise en het netwerk om de meeste projecten aan te pakken.

Wij werken uitsluitend samen met professionele partijen die specialist zijn in hun vakgebied. We hebben inmiddels een landelijk dekkend netwerk van specialisten zodat we ieder verzoek vakkundig kunnen oplossen.

Bij mutatieonderhoud zorgen we ervoor dat de woning of het pand in optimale staat wordt gebracht voor de nieuwe huurder. We voeren een grondige inspectie uit, waarbij we eventuele gebreken, beschadigingen of achterstallig onderhoud opsporen en repareren. Zo zorgen we voor een vlotte en professionele overdracht aan de nieuwe huurder.

Daarnaast staan wij altijd klaar om snel en efficiënt te reageren op meldingen van onze huurders. We streven naar een snelle oplossing van problemen, zodat huurders tevreden zijn en jij als vastgoedeigenaar ontzorgt wordt van administratieve en praktische zaken.

City Estate hecht veel waarde aan kwaliteit, efficiëntie en transparante communicatie. We houden je indien nodig op de hoogte van de voortgang van onderhoudswerkzaamheden en mutaties.

Ja, ik wil graag meer informatie ontvangen voor het uitvoeren van service en/of mutatie onderhoud

Laat je gegevens achter en wij bellen je dezelfde (werk)dag nog terug