Nieuwbouwverhuur

City Estate is gespecialiseerd in woningverhuur waaronder ook nieuwbouw verhuur. Of je nu een projectontwikkelaar, vastgoedbelegger of particuliere eigenaar bent, wij bieden jou de perfecte oplossing om jouw nieuwbouwproject succesvol te verhuren.

Bij de voltooiing van een nieuwbouwcomplex wil je er zeker van zijn dat alle woningen verhuurd zijn. Dit kan echter een uitdaging zijn. Dat komt doordat het vinden van de juiste huurders voor de woningen moeilijker is en het niet altijd mogelijk is om bezichtigen te organiseren. Het verhuurproces voor nieuwbouw huurwoningen verloopt daarom anders dan bij bestaande bouw. Het vereist meer inspanning, diepgaande kennis van de markt en effectieve marketing om een woning succesvol op de markt te brengen.

Onze aanpak is gebaseerd op onze ervaring en expertise in de vastgoedmarkt. We begrijpen dat het verhuren van nieuwbouwwoningen een extra uitdaging met zich meebrengt. Daarom zorgen wij voor een uitgebreid pakket aan diensten om jou te ondersteunen gedurende het gehele verhuurproces.

Vanaf de start van het project staan wij voor je klaar met advies op maat. We helpen je bij het bepalen van de optimale verhuurstrategie, het vaststellen van de juiste huurprijzen en het creëren van aantrekkelijke marketingmaterialen. Ons professionele team zorgt voor een hoogwaardige presentatie van de woningen, inclusief professionele fotografie en plattegronden.

Daarnaast nemen wij alle taken rondom de bezichtigingen en screening van potentiële huurders uit handen. We verzorgen daarnaast een uitgebreide huurdersscreening om ervoor te zorgen dat alleen betrouwbare huurders worden geselecteerd. Tevens kunnen wij alle administratieve taken op ons nemen zoals het opstellen van de huurovereenkomsten.

Onze betrokkenheid eindigt niet bij het tekenen van de huurovereenkomst. Indien gewenst blijven wij ook tijdens de huurperiode jouw betrouwbare vastgoedpartner. Middels onze vastgoedbeheer oplossingen kunnen wij het gehele commerciële-, technische-, financiële- en administratieve vastgoedbeheer verzorgen.

Ja, ik wil graag meer informatie ontvangen over nieuwbouw verhuur mogelijkheden

Laat je gegevens achter en wij bellen je dezelfde (werk)dag nog terug