Woningverhuur

Huis verhuren in Maastricht

Wil jij een huis verhuren in Maastricht? Maastricht is de afgelopen jaren enorm in trek bij huurders en beleggers. Ben je van plan om een woning te gaan verhuren als tijdelijke oplossing of als investering? Meld jouw woning dan heel gemakkelijk aan bij City Estate. Met onze moderne en vernieuwde verhuuraanpak weet jij zeker dat jouw woning in Maastricht snel verhuurd is!

Woning verhuren in Maastricht

Maastricht is een gewilde plek om te wonen onder expats, mensen uit de omgeving en studenten van Universiteit Maastricht en Hogeschool Zuyd. Met goede verbindingen naar andere grote steden als Aken, Luik en Eindhoven en tevens Maastricht Aachen Airport.  Wil jij je woning verhuren in de binnenstad, Wyck, Jekerkwartier of een andere wijk? Dat kan een zeer interessante belegging zijn. Met verschillende parken waaronder het Stadspark en het Griendpark en verschillende snelwegen (A2, A79) in de nabije omgeving is het zeer goed bereikbare stad met veel recreatiemogelijkheden.

Liever direct contact?

Reinier Derksen

Founder

Woning verhuren in Maastricht?

085 - 06 07 004

Tijdelijk verhuren in Maastricht

Heb jij plannen om je huis in Maastricht tijdelijk te verhuren? Dan is het van groot belang dat je wel rekening houdt met de (lokale) wet- en regelgeving omtrent (tijdelijk) verhuren. Staat je huidige woning bijvoorbeeld te koop of gaat deze gesloopt worden? Dan kan jij dit huis verhuren op basis van de Leegstandswet. Om je huis op deze manier tijdelijk te verhuren heb je vanuit de gemeente Maastricht wel een vergunning nodig.

Voorwaarden leegstandwet:

Kamerverhuur in Maastricht

Als verhuurder dien je ook rekening te houden met wet- en regelgeving omtrent kamerverhuur in Maastricht. Wil je kamers verhuren in Maastricht? In Maastricht geldt de 40-40-40 regeling.

De 40-40-40-regeling houdt in dat je studentenwoningen toevoegen aan de hand van de volgende richtlijn:

Voorwaarden voor het splitsen van een woning:

Vastgoedbeheer Maastricht

Zodra jij je huis in Maastricht hebt verhuurd zal de huurder ook gedurende de huurperiode met vragen en verzoeken kunnen komen. Veel beleggers kiezen ervoor om het vastgoedbeheer in Maastricht uit te besteden aan een vastgoedbeheerder. City Estate is een partij die het volledige dagelijkse vastgoedbeheer kan verzorgen. Je wordt dat o.a. ontzorgd in het commerciële-, financiële- en technische vastgoedbeheer.

Verhuur

Meer informatie

Ons team staat klaar om je meer informatie over onze diensten te geven.

    Waarom City Estate?

    Woningverhuur Maastricht