Woningverhuur

Een woning die wordt verhuurd door City Estate betekent, verzekerd zijn van een professionele en betrouwbare verhuurorganisatie die snel en vakkundig handelt. Door ons efficiënte proces zijn eventuele leegstandskosten tot het minimale beperkt. Onze werkwijze om een woning aan een betrouwbare huurder te verhuren bestaat uit 6 stappen.

Woningopname

We brengen de huidige staat van de woning in kaart, bepalen de huurprijs en maken professionele foto’s.

Publicatie verhuuradvertentie

We stellen de verhuuradvertentie op en publiceren deze op 20+ platformen. Hierdoor ontstaat er een maximale exposure onder woningzoekende.

Bezichtigingsronde

Wij beoordelen alle reacties en plannen met de kandidaat huurders die in aanmerking komen een bezichtigingsronde.

Screening

Wij zullen de geinteresseerde huurders uitgebreid screenen in samenwerking met onze partners Huurcheck Nederland en BKR.

Huurovereenkomst

Na de definitieve selectie stellen wij de huurovereenkomst op.

Sleuteloverdracht

Zodra de overeenkomst ondertekend is plannen wij de sleuteloverdracht in inclusief incheckrapport.

Geen courtage kosten, maar een vast laag bedrag per maand

Wanneer wij zowel de verhuurbemiddeling als het dagelijkse vastgoedbeheer verzorgen rekenen wij geen courtagekosten. Hierdoor heb je als vastgoedeigenaar direct te maken met een aanzienlijke kostenbesparing. Maar nog veel belangrijker, wij hebben hetzelfde belang als de vastgoedeigenaar. Aangezien wij niet per huurmutatie betaald worden willen wij, net als de vastgoedeigenaar, een stabiele woningportefeuille met betrouwbare huurders opbouwen.

Woningverhuur