Huis verhuren in Apeldoorn

Wil jij een huis verhuren in Apeldoorn? Apeldoorn is de afgelopen jaren enorm in trek bij huurders en beleggers. Ben je van plan om een woning te gaan verhuren als tijdelijke oplossing of als investering? Meld jouw woning dan heel gemakkelijk aan bij City Estate. Met onze moderne en vernieuwde verhuuraanpak weet jij zeker dat jouw woning in Apeldoorn snel verhuurd is!

Woning verhuren in Apeldoorn

Apeldoorn is een van de meest gewilde plekken van Gelderland. Met bijna 165.000 inwoners is het tevens een van de grootste steden van Gelderland. Een woning of appartement verhuren in de binnenstad, welgelegen, berg en bos of een andere wijk kan een zeer goede investering zijn. Met de Apenheul, Paleis het Loo, Pretpark Julianatoren en verschillende fraaie parken zijn er veel verschillende mogelijkheden in de nabije omgeving.

Liever direct contact?

Reinier Derksen

Reinier Derksen
Founder

T: 085 – 06 07 004
@: info@cityestate.nl

 • Volledig gescreende huurders

 • Geen courtage kosten
 • 24/7 Storingsdienst

Huis verhuren in Apeldoorn?

City Estate is dé specialist in het verhuren en beheren van woningen in Apeldoorn. Neem contact met ons op om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken. Wij vertellen je er graag meer over.

Kamerverhuur in Apeldoorn

Om jouw woning om te zetten in een woning geschikt voor kamerverhuur heb je een omzettingsvergunning kamerverhuur nodig. Je hebt deze vergunning nodig als je eigenaar bent van een gebouw dat 3 of meer kamers heeft waarvan je de kamers apart wilt gaan verhuren. Daarbij maken de bewoners gebruik van 1 of meer gemeenschappelijke voorzieningen zoals een keuken, badkamer of toiletruimte.

De gemeente Apeldoorn verleent de omzettingsvergunning voor een periode van maximaal 5 jaar. Na de eerste periode van 5 jaar kan je een verlenging van wederom 5 jaar aanvragen.

Woning tijdelijk verhuren in Apeldoorn

Wil jij je leegstaande woning in Apeldoorn tijdelijk verhuren? Dat kan op basis van de leegstandswet. Hiervoor heb je een vergunning nodig. Met deze tijdelijke verhuurvergunning kan jij jouw leegstaande woning tot maximaal 5 jaar verhuren.

Voorwaarden vergunning tijdelijke verhuur:

 • Je bent eigenaar/verhuurder van de leegstaande woning;
 • De woonruimte staat leeg;
 • Je kan jouw woning niet verkopen of permanent verhuren;
 • Je woning gaat gesloopt of gerenoveerd worden.

Vastgoedbeheer Apeldoorn 

Zodra jij je huis in Apeldoorn hebt verhuurd zal de huurder ook gedurende de huurperiode met vragen en verzoeken kunnen komen. Veel beleggers kiezen ervoor om het vastgoedbeheer in Apeldoorn uit te besteden aan een vastgoedbeheerder. City Estate is een partij die het volledige dagelijkse vastgoedbeheer kan verzorgen. Je wordt dat o.a. ontzorgd in het commerciële-, financiële- en technische vastgoedbeheer.

Meer informatie?

 

ONS TEAM STAAT ALTIJD VOOR JE KLAAR

  Waarom City Estate?

  • Geen courtagekosten

  • Volledig gescreende huurders

  • Professioneel vastgoedbeheer

  • 24/7 Storingsdienst

  • Altijd inzage in je vastgoedportefeuille