Vastgoedbeheer in Amsterdam

Bent jij in het bezit van vastgoed in Amsterdam en wil jij het vastgoedbeheer uitbesteden? City Estate is de vastgoedbeheerder gespecialiseerd in het verhuren en beheren van woningen in Amsterdam. City Estate haar dienstverlening kenmerkt zich door korte lijnen, snel handelen en professioneel vastgoedbeheer. Dit zorgt voor volledige ontzorging en tevreden huurders.

Wat is vastgoedbeheer?

Ben jij een particuliere verhuurder of een professionele belegger in Amsterdam? Dan kunnen wij het volledige vastgoedbeheer voor jouw vastgoed in Amsterdam verzorgen. Hierdoor kan jij als belegger zorgeloos genieten van een goed rendement. Wij werken op basis van een abonnementsmodel met een vast laag bedrag per maand waarvoor jij maximaal wordt ontzorgd, van verhuurbemiddeling tot en met het dagelijkse vastgoedbeheer. Hieronder valt het commerciële-, technische- en financiële vastgoedbeheer. Geen verborgen kosten maar vooraf duidelijkheid waar jij als vastgoedbelegger aan toe bent.

Liever direct contact?

Reinier Derksen

Reinier Derksen
Founder

T: 085 – 06 07 004
@: info@cityestate.nl

 • Volledig gescreende huurders

 • Geen courtagekosten
 • 24/7 Storingsdienst
 • Via Mijn City Estate altijd inzage in portefeuille

Vastgoedbeheer van jouw vastgoed in Amsterdam uitbesteden?

City Estate is dé specialist in het verhuren en beheren van woningen in Amsterdam. Neem contact met ons op om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken. Wij vertellen je er graag meer over.

Commercieel vastgoedbeheer

Wil jij een huis verhuren in Amsterdam? Dan kan City Estate ook het commerciële vastgoedbeheer van jouw vastgoed verzorgen. Commercieel vastgoedbeheer houdt in dat City Estate zorgdraagt voor het gehele verhuurproces vanaf het moment dat wij de woning in beheer krijgen tot en met het moment dat er een professioneel gescreende huurder de sleutels van zijn of haar nieuwe huurwoning in ontvangst neemt. City Estate is het aanspreekpunt voor de huurder waardoor jij als eigenaar geen omkijken meer naar je vastgoed hebt en je volledig ontzorgd bent.

Technisch vastgoedbeheer

Om jouw vastgoed in goede conditie te houden zorgt City Estate voor het technische vastgoedbeheer. City Estate is het eerste aanspreekpunt voor huurders bij vragen, storingen of andere problemen omtrent de huurwoning. Mocht er een dringende calamiteit voordoen heeft City Estate een storingsnummer welke 24/7 bereikbaar is. Voor minder dringende zaken kunnen huurders gebruik maken van het Mijn City Estate portal om heel gemakkelijk een reparatieverzoek in te dienen welke wij zo snel mogelijk in behandeling nemen.

Financieel vastgoedbeheer

Het administratieve gedeelte wordt ook door City Estate verzorgt. City Estate regelt alle financiële en administratieve handelingen die komen kijken bij het verhuren van een woning. Dit zijn o.a. de maandelijkse huurincasso’s bij de huurders via onze Stichting Derdengelden City Estate. Mocht een huurder niet tijdig betalen dan zullen wij ook het debiteurenbeheer verzorgen. Tevens kunnen wij de jaarlijkse huurprijsaanpassing verzorgen.

Voordelen vastgoedbeheer Amsterdam uitbesteden

De dienstverlening van City Estate kenmerkt zich door haar professionaliteit. Met de aanpak van City Estate heb je een betrouwbare vastgoedpartner in huis die jou volledig van A tot Z kan ontzorgen en adviseren.

Wij zullen een verhuuradvertentie opstellen met professionele foto’s van de woning. De advertentie wordt gepubliceerd worden op 20+ partnerplatformen waaronder Pararius, Funda Huur en Kamernet.

Je betaalt ons geen courtage maar een vast bedrag per maand waarvoor wij alles regelen, van verhuurbemiddeling tot dagelijks beheer. Simpel, duidelijk en makkelijk! Hierdoor weet je direct waar je aan toe bent.

City Estate plaatst alleen huurders in jouw woning die door onze uitgebreide screening zijn gekomen. Wij werken samen met Huurcheck Nederland. Door deze aanpak is de kwaliteit van onze huurders gewaarborgd en zijn risico’s tot het minimale beperkt.

Met het beheer van jouw woningen in Amsterdam in handen van City Estate heb jij als eigenaar totaal geen omkijken meer naar jouw vastgoed. Gedurende de gehele huurperiode zijn wij voor onze huurders het eerste aanspreekpunt bij vragen, storingen of calamiteiten. We hebben een 24/7 storingsnummer voor het geval er dringende calamiteiten zijn.

Meer informatie?

ONS TEAM STAAT ALTIJD VOOR JE KLAAR

  Waarom City Estate?

  • Geen courtagekosten

  • Volledig gescreende huurders

  • Professioneel vastgoedbeheer

  • 24/7 Storingsdienst

  • Altijd inzage in je vastgoedportefeuille