Vastgoedbeheer

Vastgoedbeheer in Den Haag

Heb je vastgoed in Den Haag en overweeg jij om het vastgoedbeheer ervan uit te besteden? City Estate is gespecialiseerd in het verhuren en beheren van verschillend type vastgoed in Den Haag. Onze uitgebreide portefeuille omvat residentieel, commercieel, zorg- en logistiek vastgoed. Onze dienstverlening wordt gekenmerkt door een directe communicatie, snelle acties en professioneel vastgoedbeheer. Met onze ruim 35 vastgoeddiensten kunnen wij onze klanten volledig ontzorgen en bieden wij een one-stop-shop dienstverlening.

Wat is vastgoedbeheer in Den Haag?

Ben je eigenaar van vastgoed in Den Haag en op zoek naar een professionele vastgoedbeheerder? Bij City Estate bieden we een volledig scala aan vastgoedbeheerdiensten, waaronder commercieel beheer, technisch beheer, financieel beheer en administratief beheer, voor alle type vastgoed in Den Haag. Hierdoor kan jij als vastgoedbelegger zorgeloos genieten van een goed rendement. 

De dienstverlening die wij aanbieden is geschikt voor iedere type vastgoedeigenaar, van kleine tot grote partijen. Wij kunnen indien gewenst alles regelen, van woningverhuur en maandelijkse huurincasso’s tot en met het technische vastgoedbeheer en onze overige 35 vastgoeddiensten. Tijdens de gehele verhuurperiode zijn wij voor onze klanten de vastgoed- en sparringpartner.

Liever direct contact?

Reinier Derksen

Founder

Vastgoedbeheer in Den Haag uitbesteden?

085 - 06 07 004

Commercieel vastgoedbeheer in Den Haag

Heb je te maken met mutaties van huurders of tijdelijke leegstand? In dat geval kan City Estate ook het commerciële vastgoedbeheer van jouw vastgoed verzorgen. Commercieel vastgoedbeheer houdt in dat City Estate zorgdraagt voor het gehele verhuurproces. Indien het residentieel vastgoed betreft pakken wij de woningverhuur in Den Haag geheel zelf op. Wanneer het commercieel vastgoed betreft werken wij collegiaal samen met (lokale) bedrijfsmakelaars.

City Estate wordt het aanspreekpunt voor de huurder en namens jou als eigenaar zullen we alle zaken met betrekking tot het vastgoed afhandelen. Hierdoor kan jij als opdrachtgever zorgeloos genieten van een goed rendement.

Technisch vastgoedbeheer in Den Haag

Voor het onderhouden van jouw vastgoed in optimale staat, verzorgt City Estate het technische vastgoedbeheer. Als eerste aanspreekpunt voor huurders staan wij klaar om vragen, storingen en andere problemen met betrekking tot het gehuurde pand op te lossen. In geval van een urgente noodsituatie hebben wij een 24/7 storingsnummer beschikbaar. Voor minder dringende zaken kunnen huurders eenvoudig online een storingsmelding indienen.

Wij werken uitsluitend met samen met professionele technische partijen die specialist zijn in hun vakgebied. We hebben een landelijk dekkend netwerk van specialisten zodat we iedere storing vakkundig kunnen oplossen.

Administratief en financieel vastgoedbeheer in Den Haag

City Estate kan ook het administratieve en financiële beheer van jouw vastgoed verzorgen. Wij nemen alle financiële en administratieve taken op ons die gepaard gaan met het verhuren en beheren van vastgoed, waaronder de maandelijkse huurincasso’s, indien nodig het proactieve debiteurenbeheer en de jaarlijkse huurprijs indexatie.

Mocht een huurder niet aan zijn betalingsverplichting voldoen, dan zorgen wij ook voor het debiteurenbeheer eventueel in samenwerking met ons incassobureau. 

Via de online portal Mijn City Estate heb jij als opdrachtgever altijd, overal, snel en veilig toegang tot een beveiligde omgeving waar alle documenten en informatie van jouw vastgoedportefeuille tot je beschikking staan. Hierdoor heb je op ieder gewenst moment en op iedere locatie inzage in de actuele status van jouw portefeuille.

Vastgoedbeheer

Meer informatie

Ons team staat klaar om je meer informatie over onze diensten te geven.

    Waarom City Estate?

    Vastgoedbeheer Den Haag