Taxatie Begeleiding

Prijs: €80,- incl. BTW per uur

Als vastgoedbelegger ben je wellicht bezig met het (her)financieren van je beleggingspand of vastgoedportefeuille. In de meeste gevallen zal een taxateur het beleggingspand op locatie willen inspecteren om een nauwkeurige taxatie uit te voeren. Het is sterk aan te raden om de taxateur tijdens dit proces te begeleiden, informatie te verstrekken over het beleggingspand en, indien nodig, toegang te verlenen tot alle vertrekken, zodat de taxateur een volledig rapport kan opstellen.

Indien gewenst kan je bij ons rekenen op volledige begeleiding op locatie, zodat jij je kunt concentreren op je kerntaken als vastgoedbelegger. Wij nemen de verantwoordelijkheid voor de gehele begeleiding op ons, zodat jij zorgeloos kunt werken aan je beleggingsstrategieën.

Volledige begeleiding van taxatie

Naast het bieden van begeleiding op locatie, kunnen wij indien gewenst het volledige taxatieproces voor jou verzorgen. Wij hebben een landelijk netwerk van erkende taxateurs, die veelal bevoegd zijn om te taxeren voor alle gerenommeerde financiële instellingen.

Als je kiest voor deze aanvullende service, zullen we samen een plan van aanpak maken. Tijdens dit gesprek zullen we onder andere de gewenste waarden voor de taxatie-doelstellingen bespreken. Op basis daarvan zetten wij ons in om jouw wensen te realiseren.

Ja, ik wil graag meer informatie ontvangen

Laat je gegevens achter en wij bellen je dezelfde (werk)dag nog terug.