Chepri is direct verbonden aan stichting Sociëteit Vastgoed en waardevol voor de vastgoedsector. Zoals Sociëteit Vastgoed de professionele vastgoedsector bedient door de professionals die daarin werkzaam zijn te verbinden door kennis, business en netwerk te delen, zo geeft Chepri invulling aan het leveren van service, investeringen en kennis als hét Nederlandse kwaliteitsnetwerk van particuliere beleggers.

Zo worden door experts in hun vakgebied concrete begeleiding gerealiseerd voor beleggers bij het maken van de juiste beslissingen in de opbouw naar een renderende, en duurzame vastgoedportefeuille. Ook als advisering en begeleiding gevraagd wordt bij het aankopen van vastgoed, of investeren in vastgoedfondsen.

Chepri verenigt hiermee op de meest positieve wijze investeerders, eigenaren en verhuurders. Het optimaal delen van kennis, netwerk en expertise staat centraal, zodat de gewenste en benodigde kwaliteit steeds gewaarborgd is.

Recent is ook City Estate als partner van Chepri aangesloten. Dit betekent dat Chepri een actieve samenwerking met City Estate ambieert en deze professionele organisatie als beheerder en partner aan de website is toegevoegd. Dit maakt het voor de leden gemakkelijk direct contact met City Estate op te nemen bij vragen, begeleiding over of het aanmelden van beheer van hun vastgoed. Chepri geeft daarmee invulling aan een nieuw servicelevel door de leden de landelijke mogelijkheid te bieden hun vastgoed te laten beheren door City Estate.

Wat doet City Estate?

City Estate is specialist in het verhuren en beheren van hoofdzakelijk residentieel vastgoed. In korte tijd hebben zij een landelijke portefeuille op weten te bouwen. Gedurende de gehele verhuurperiode, van verhuurbemiddeling tot en met het dagelijkse vastgoedbeheer, ontzorgt City Estate de vastgoedeigenaar. De dienstverlening is vergelijkbaar met een abonnementsmodel, waarbij de eigenaar maandelijks een vast en laag bedrag betaalt. City Estate ontzorgt als partner en expert met name particuliere verhuurders en (institutionele) beleggers.

Persoonlijke quotes

Claudia van Haeften, Founder Sociëteit Vastgoed & Chepri: “Het is fantastisch te ervaren dat wij met Chepri beleggers een effectieve en renderende meerwaarde kunnen bieden. Dat doen wij niet alleen door de beleggers-opleiding en het loyale netwerk, dat doen wij natuurlijk ook door ons te verbinden aan sterke partners die onze leden direct verder kunnen helpen  en ontzorgen”.

Reinier Derksen, Founder City Estate: “Vanwege de enorme groei in onze portefeuille de afgelopen periode zien wij de samenwerking met Chepri zeker als een toegevoegde waarde. Een aantal van onze opdrachtgevers zijn al lid van Chepri en met het groeiende ledenaantal van Chepri biedt deze samenwerking mooie kansen voor onze gezamenlijke toekomst.

Derksen vervolgt: “Als partner zullen we naast online zichtbaarheid ook aanwezig zijn bij (netwerk)events. We kijken ernaar uit onze kennis met betrekking tot het verhuurproces en het dagelijkse vastgoedbeheer actief te delen tijdens podcasts, de vastgoedradioshow en andere media. We zijn ervan overtuigd dat deze samenwerking een positieve invloed is voor zowel de leden van Chepri als de opdrachtgevers van City Estate. We bieden de leden dan ook graag de mogelijkheid aan deel te nemen aan de Q&A over beheer, zodat leden met vragen over vastgoedbeheer direct bij ons terecht kunnen. De data voor onze deelnames hieraan zullen aan de website worden toegevoegd. ”

Bekijk de onderstaande video om een indruk te krijgen wat City Estate voor jou kan betekenen.