City Estate is geschikt voor elke vastgoedeigenaar,
van kleine tot grote partijen.

Vastgoedbeheer? Dat laat je natuurlijk door een specialist uitvoeren.

City Estate snapt dat je focus wilt houden op jullie kerntaken. Onze kerntaak is vastgoedbeheer, daar zijn wij specialist in en helpen we je graag bij. Wat is jullie kerntaak? 

Kies voor professioneel vastgoedbeheer, kies City Estate!
 Wij maken graag een voorstel op maat.

Grip op je vastgoedportefeuille
De dienstverlening van City Estate kenmerkt zich door haar professionaliteit. Met de aanpak van City Estate heb je een betrouwbare vastgoedpartner in huis die volledig grip heeft op jullie vastgoedportefeuille. Via Mijn City Estate heb je altijd en overal inzage in jullie vastgoedportefeuille

Landelijk actief
Vanuit ons kantoor in Utrecht zijn wij landelijk actief op het gebied van vastgoedbeheer. Met één kantoor en een vaste contactpersoon kunnen wij jullie ontzorgen door heel Nederland

Focus houden op kerntaken
Door gebruik te maken van de diensten van City Estate geeft dit jullie als organisatie ruimte om focus te houden op jullie kerntaken. Onze kerntaak is vastgoedbeheer en daar zijn wij specialist in. Wat is jullie kerntaak?

Landelijk actief met lokale kennis
City Estate is een landelijke speler waardoor wij jullie gehele vastgoedportefeuille kunnen beheren. Met één kantoor en één contactpersoon kunnen wij het vastgoedbeheer over jullie portefeuille verzorgen. Heb jij vragen of lokale wet- en regelgeving? Wij helpen je graag verder!

Grip op je vastgoedportefeuille

Grip op de vastgoedportefeuille
Krijgt het vastgoed in jullie portefeuille wel de juiste zorg? City Estate is een proactieve vastgoedpartner en houdt grip op jullie vastgoedportefeuille. Wij zullen periodiek het vastgoed wat wij beheren inspecteren om de  status van ieder object te beoordelen. De kwaliteit van jullie portefeuille is hierdoor maximaal gewaarborgd.

Communicatie met huurders
Met de dienstverlening van City Estate zullen jullie volledig ontzorgt worden op het gebied van vastgoedbeheer. Gedurende de gehele periode zijn wij voor de bewoners het eerste aanspreekpunt bij vragen, storingen of calamiteiten omtrent het object waar zij woonachtig zijn. Tevens hebben wij een 24/7 storingsnummer voor het geval er dringende calamiteiten zijn.

Communicatie
vastgoedbeheer

Incasseren van de huurpenningen
City Estate zal maandelijks het incasseren van de huurpenningen verzorgen. Als organisatie hebben jullie daar totaal geen omkijken meer naar. Wanneer een bewoner niet tijdig betaalt zullen wij direct tot actie overgaan. In overleg met jullie en de afspraken die vooraf zijn gemaakt hanteren wij een proactieve instelling en onderscheiden ons door het actieve debiteurenbeleid wat wij voeren.

Gedegen juridische overeenkomsten
Wij maken gebruik van zeer solide juridische (huur)overeenkomsten die periodiek door een jurist nagekeken wordt a.d.h.v. de laatste jurisprudentie. Indien jullie als (zorg)organisatie eigen overeenkomsten wensen te gebruiken dan behoort dat ook zeker tot de mogelijkheden.

Gedegen juridische documenten
Technische Dienst

Reparatieverzoeken en
Technische Dienst
Reparatieverzoeken van bewoners komen rechtstreeks telefonisch en per e-mail bij ons binnen. Deze worden geregistreerd en buiten kantoortijden verloopt dit via onze 24/7 storingsdienst. Onze medewerkers beoordelen elke klacht en elk reparatieverzoek op aanpak en urgentie. Sommige verzoeken kunnen mogelijk opgepakt worden door jullie eigen technische dienst en andere verzoeken kunnen wij verder oppakken.

Neem contact met ons op

We vertellen je graag meer over City Estate en onze dienstverlening.
Telefonisch zijn wij bereikbaar op 085 – 06 07 004 of per e-mail op info@cityestate.nl.

Reinier Derksen

Reinier Derksen
Founder

Niels Pas
Salesmanager

Overtuigd van onze dienstverlening?

Met City Estate kunnen wij jou volledig ontzorgen. Geen omkijken meer naar huurmutaties, incasso’s of storingen. Wij regelen alles van verhuur tot dagelijks beheer. 

Voordelen van City Estate

  • Specialist in vastgoedbeheer
  • Actief in heel Nederland

  • 24-7 Storingsdienst

En nog veel meer…

Gratis informatiegesprek