• Geen courtagekosten

 • Volledig gescreende huurders
 • Professioneel vastgoedbeheer
 • 24/7 inzage in portefeuille

Ontdek onze exclusieve actie voor alle cursisten van Vrijheid Vastgoed!

Voor alle cursisten van Vrijheid Vastgoed heeft City Estate een exclusieve actie. Ontvang nu de eerste drie maanden met 50% korting!

Vrijblijvend en gratis informatiegesprek

  Vrijheid Vastgoed

  Vastgoed verhuren? Dat laat je natuurlijk door een professional doen.

  City Estate is trotse partner van Vrijheid Vastgoed en specialist in het verhuren en beheren van woningen door héél Nederland. Wij begrijpen dat jij als vastgoedbelegger het maximale rendement wilt behalen tegen minimale risico’s. Geen zorgen om leegstand, huurmutaties, vervelende debiteuren of overlast van huurders. City Estate kan jou volledig ontzorgen van verhuurbemiddeling tot en met  het dagelijkse vastgoedbeheer. Wij rekenen geen courtagekosten maar een vast laag bedrag per maand.

  Door het uitbesteden van jou vastgoedbeheer kan jij pas echt genieten van je passieve inkomen. Daarnaast ‘koop’ je tijd terug zodat jij je kan focussen op het uitbreiden van je vastgoedportefeuille.

  Start vandaag nog met het gemak van City Estate

  • Geen courtagekosten

  • Volledig gescreende huurders

  • Professioneel vastgoedbeheer

  • 24/7 Storingsdienst
  • Door héél Nederland actief
  • Altijd inzage in portefeuille via Mijn City Estate

  Woning al verhuurd?

  Wij kunnen ook het vastgoedbeheer over reeds verhuurde woningen uitvoeren. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag naar onze speciale transitie regeling.

  €69, €34,50

  Per maand per woning

  Meerdere verhuurbare eenheden? Wij maken graag een voorstel op maat.

  Deze prijs is inclusief:

  Zodra wij een goed beeld van de woning hebben, de huurprijs gezamenlijk bepaald is en wij fotomateriaal gemaakt hebben, gaan wij de verhuuradvertentie opstellen. De verhuuradvertentie zullen wij vervolgens publiceren op o.a. onze 20+ partner platformen (waaronder Pararius.nl, Kamernet.nl en Huurwoningen.nl). Daarnaast zullen wij onze eigen Social Media kanalen inzetten en tevens ons netwerk van bedrijven benaderen die zoekende zijn naar personeelshuisvesting. Hierdoor ontstaat er maximale exposure en een bereik onder duizenden woningzoekende.

  Naar aanleiding van de verhuuradvertentie ontvangen wij tientallen reacties van geïnteresseerde kandidaat huurders. City Estate zal alle reacties beoordelen en met de kandidaat huurders die daadwerkelijk in aanmerking komen plannen wij een bezichtigingsronde.

  De kandidaat huurder die uiteindelijk geselecteerd is, zal vervolgens een uitgebreide screening ondergaan via o.a. onze partner Huurcheck Nederland. Deze screening bestaat o.a. uit een ID check, Credit Checks via EDR en Focum en betrouwbaarheid via BKR. Ter aanvulling op de screening van Huurcheck Nederland zullen wij onze eigen screening uitvoeren. Dit doen wij o.a. door aangeleverde loonstroken, arbeidsovereenkomst, verhuurdersverklaring en social media kanalen te checken en te beoordelen op correctheid en juistheid.

  Zodra de kandidaat huurder positief door onze uitgebreide screening is gekomen, gaan wij de huurovereenkomst opstellen. Wij maken gebruik van zeer solide juridische huurovereenkomsten die periodiek door een jurist nagekeken wordt a.d.h.v. de laatste jurisprudentie.

  Zodra de huurovereenkomst ondertekend is zal er een afspraak ingepland worden voor de sleuteloverdracht waarbij tevens een incheckrapport zal worden opgesteld. Hierdoor kan er na afloop van de huurperiode nooit onduidelijkheid ontstaan over de status waarin de woning (destijds) is verkregen.

  Wanneer de huurder eenmaal de sleutels ontvangen heeft zal City Estate ook het dagelijks beheer verzorgen. De belangrijkste onderdelen van dit dagelijkse beheer zijn o.a.:

  • Maandelijks de huur innen en deze doorstorten naar jou als eigenaar
  • Indien nodig pro-actief debiteurenbeheer
  • Altijd en overal inzage via Mijn City Estate
  • 24/7 storingsdienst
  • Eerste aanspreekpunt voor huurder
  • Reparatieverzoeken aannemen en afhandelen
  • Jaarlijkse huurprijsaanpassing
  • En nog veel meer..

  Wanneer de huurder zijn huur heeft opgezegd, gaan wij direct weer starten met ons wervingsproces. Door onze proactieve houding is de kans op tijdelijke leegstand minimaal.

  * Introductiekorting is van toepassing op een beheerovereenkomst van 3 jaar en enkel voor de eerste drie maanden, daarna geldt de reguliere prijs.

  Ervaringen van opdrachtgevers

  Gemiddeld met een 4,4 / 5 beoordeeld op Trustpilot!

  “Erg blij met City Estate. Na eerdere ervaringen met een vastgoedbeheerder die er een potje van maakte en failliet ging blij om te zien hoe het ook kan. Goede en snelle communicatie, duidelijke afspraken en indien er een keer wat is word het snel en vakkundig opgelost. Fijn dat ik weet dat onze huurders (huurder is koning) in goede handen zijn. Het vastgoed beleggen is nu echt passief en ik kan mijn tijd en aandacht aan andere dingen besteden. Aanrader!”.
  Martijn van den Berg – Particuliere verhuurder

  “Tot nu toe gaat alles goed. Goede communicatie en bezichtigingen waren snel geregeld, afhandeling van de nieuwe huurders en contracten waren spoedig afgehandeld. Keep it up!”
  Revanni Mardjoeki – Particuliere verhuurder

  “We zijn blij met de samenwerking met City Estate. Met City Estate als landelijke vastgoedbeheerder zijn wij op dat gebied volledig ontzorgd. Dit geeft ons ruimte om te focussen op onze zorg gerelateerde kerntaken”.
  Wouter Krusemann – Begeleid Wonen Nederland

  Kosten besparing City Estate

  Maandelijkse kostenbesparing levert direct een hoger rendement op

  Je betaalt bij City Estate geen courtagekosten maar een vast laag bedrag per maand waarvoor wij alles regelen, van verhuurbemiddeling tot het dagelijkse vastgoedbeheer. Deze aanpak kent vele voordelen waaronder een kostenbesparing maar nog veel belangrijker, wij hebben hetzelfde belang als jou (de vastgoedbelegger). Wij worden namelijk niet per huurmutatie betaald waardoor wij net als jou een stabiele portefeuille met betrouwbare huurders willen opbouwen.

  Over City Estate

  City Estate is jouw vastgoedpartner! Wij zijn specialist in het verhuren én beheren van residentieel vastgoed door héél Nederland. Onze dienstverlening is geschikt voor iedere vastgoedeigenaar, van kleine tot grote partijen.

  Wij ontzorgen gedurende de gehele verhuurperiode de vastgoedeigenaar, van verhuurbemiddeling tot en met het dagelijkse vastgoedbeheer. In principe is onze dienstverlening te vergelijken met een abonnementsmodel, waarbij wij de gehele periode als vastgoed- en sparringpartner optreden voor de vastgoedeigenaar.

  Neem contact met ons op

  We vertellen je graag meer over City Estate en onze dienstverlening.
  Telefonisch zijn wij bereikbaar op 085 – 06 07 004 of per e-mail op info@cityestate.nl.

  Reinier Derksen

  Reinier Derksen
  Founder

  Niels Pas
  Salesmanager