Huis verhuren in Tilburg

Wil jij een huis verhuren in Tilburg? Tilburg is de afgelopen jaren enorm in trek bij huurders en beleggers. Ben je van plan om een woning te gaan verhuren als tijdelijke oplossing of als investering? Meld jouw woning dan heel gemakkelijk aan bij City Estate. Met onze moderne en vernieuwde verhuuraanpak weet jij zeker dat jouw woning in Tilburg snel verhuurd is!

Woning verhuren in Tilburg

Tilburg is een gewilde plek om te wonen onder expats, studenten en medewerkers van defensie. Met Universiteit Tilburg, Vliegbasis Gilze-Rijen, Safaripark Beekse Bergen en Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen zijn er veel activiteiten in de omgeving. Tilburg is zeer centraal gelegen in Noord-Brabant, je bent zo in Breda, Eindhoven of Den Bosch.

Liever direct contact?

Reinier Derksen

Reinier Derksen
Founder

T: 085 – 06 07 004
@: info@cityestate.nl

 • Volledig gescreende huurders

 • Geen courtage kosten
 • 24/7 Storingsdienst

Huis verhuren in Tilburg?

City Estate is dé specialist in het verhuren en beheren van woningen in Tilburg. Neem contact met ons op om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken. Wij vertellen je er graag meer over.

Huis tijdelijk verhuren in Tilburg

Heb jij plannen om je huis in Tilburg tijdelijk te verhuren? Dan is het van groot belang dat je wel rekening houdt met de (lokale) wet- en regelgeving omtrent (tijdelijk) verhuren. Staat je huidige woning bijvoorbeeld te koop of gaat deze gesloopt worden? Dan kan jij dit huis verhuren op basis van de Leegstandswet. Om je huis op deze manier tijdelijk te verhuren heb je vanuit de gemeente Tilburg wel een vergunning nodig. De vergunning tijdelijke verhuur kan je via de website van de gemeente Tilburg aanvragen.

Woningen die in aanmerking komen voor verhuur op basis van de Leegstandswet:

 • Een woning die te koop staat die:
  – nog nooit bewoond is geweest (nieuwbouw woning), of;
  – in de 12 maanden voor de woning leeg kwam staan, door de eigenaar bewoond werd of;
  – in de 10 jaar voor de woning leeg kwam te staan niet meer dan 3 jaar geheel of gedeeltelijk verhuurd werd.

 • De woning is voor sloop of renovatie bestemd;

 • Een gebouw voor groepsgewijze huisvesting, verzorging of verpleging, logiesverschaffing, administratie en/of onderwijs dat in afwachting is van een andere bestemming.

Kamerverhuur Tilburg

De gemeente Tilburg geeft op dit moment geen nieuwe vergunningen af voor het omzetten van een woning naar kamers.

Woningen die op dit moment een omzettingsvergunning hebben kunnen deze behouden als de woning van eigenaar wisselt. Dit dien je wel bij de gemeente aan te vragen. Bij verhuur aan meer dan 5 personen moet er ook een omgevingsvergunning worden aangevraagd.

Vastgoedbeheer Tilburg

Zodra jij je huis in Tilburg hebt verhuurd zal de huurder ook gedurende de huurperiode met vragen en verzoeken kunnen komen. Veel beleggers kiezen ervoor om het vastgoedbeheer in Tilburg uit te besteden aan een vastgoedbeheerder. City Estate is een partij die het volledige dagelijkse vastgoedbeheer kan verzorgen. Je wordt dat o.a. ontzorgd in het commerciële-, financiële- en technische vastgoedbeheer.

Meer informatie?

ONS TEAM STAAT ALTIJD VOOR JE KLAAR

  Waarom City Estate?

  • Geen courtagekosten

  • Volledig gescreende huurders

  • Professioneel vastgoedbeheer

  • 24/7 Storingsdienst

  • Altijd inzage in je vastgoedportefeuille