City Estate is geschikt voor elke vastgoedeigenaar,
van kleine tot grote partijen.

Huis verhuren? Dat laat je natuurlijk door een professional doen.

City Estate snapt dat jij het maximale rendement wil behalen tegen minimale risico’s. Geen zorgen om leegstand, mutaties, vervelende debiteuren of overlast van huurders. City Estate regelt alles van verhuur tot vastgoedbeheer.

Kies voor gemak, kies City Estate voor €69,- p/m
Meerdere verhuurbare eenheden? Neem dan contact met ons op
om de voordelige tarieven te bespreken.

Professioneel vastgoedbeheer
De dienstverlening van City Estate kenmerkt zich door haar professionaliteit. Met de aanpak van City Estate heb je een betrouwbare vastgoedpartner in huis die jou volledig van A tot Z kan adviseren en ontzorgen. Daarnaast heb je via Mijn City Estate altijd en overal inzage in je vastgoedportefeuille

Publicatie op 20+ platformen
Wij zullen een verhuuradvertentie opstellen met daarbij professionele foto’s van de woning. De advertentie zal vervolgens gepubliceerd worden op onze 20+ partnerplatformen waaronder Pararius, Funda en Kamernet.

Geen courtage kosten
Je betaalt ons geen courtage maar een vast laag bedrag per maand waarvoor wij alles regelen, van verhuurbemiddeling tot dagelijks beheer. Simpel, duidelijk en makkelijk!

Bespaar kosten
en ontvang daardoor een hoger rendement
Je betaalt ons geen courtage maar een vast laag bedrag per maand waarvoor wij alles regelen, van verhuurbemiddeling tot dagelijks beheer. Deze aanpak kent vele voordelen waaronder kostenbesparing en een zelfde belang. Aangezien wij niet per mutatie betaald worden willen wij net als jij een stabiele portefeuille met een betrouwbare huurder.

Bekijk onze tarieven >

Kosten besparing City Estate

Verhuuradvertentie opstellen
en publiceren
Zodra wij een goed beeld van de woning hebben, de huurprijs bepaald is en wij fotomateriaal hebben, gaan wij de verhuuradvertentie opstellen. De verhuuradvertentie zullen wij vervolgens publiceren op o.a. onze 20+ partner platformen (waaronder Pararius.nl, Kamernet.nl en Huurwoningen.nl). Hierdoor ontstaat er maximale exposure en een bereik onder duizenden woningzoekende.

Incasseren van de huurpenningen
City Estate zal maandelijks het incasseren van de huurpenningen verzorgen. Als eigenaar heb je hier dus totaal geen omkijken meer naar. Wanneer een huurder niet tijdig betaalt zullen wij direct tot actie overgaan. Wij hebben een proactieve instelling en onderscheiden ons door het actieve debiteurenbeleid wat wij voeren.

vastgoedbeheer
Vastgoedbeheer

Huurprijsadvies
Ben jij benieuwd wat de hoogte van de huurprijs zal zijn? Wij kunnen je geheel gratis en vrijblijvend een onderbouwd huurprijsadvies geven. Dit advies is gebaseerd op onze ervaring en tevens de actuele marktomstandigheden. Hierdoor weet je vooraf wat een marktconforme huurprijs zal zijn.

Huurprijsadvies aanvragen >

Volledig gescreende huurders
City Estate zal uitsluitend huurders plaatsen die succesvol door onze uitgebreide screening zijn gekomen. Wij werken samen met onze partner Huurcheck Nederland. Door deze uitgebreide aanpak is de kwaliteit van onze huurders gewaarborgd en zijn eventuele risico’s tot het minimale beperkt.

Screening van huurders
Communicatie

Eerste aanspreekpunt voor de huurder
Met de dienstverlening van City Estate heb jij als eigenaar totaal geen omkijken meer naar je vastgoed. Gedurende de gehele verhuurperiode zijn wij voor onze huurders het eerste aanspreekpunt bij vragen, storingen of calamiteiten. We hebben een 24/7 storingsnummer voor het geval er dringende calamiteiten zijn.

Lokale marktkennis
City Estate is een landelijke speler maar beschikt over lokale (markt)kennis. Wij hebben inzage in diverse rapportagetools waardoor wij een goed beeld hebben van de lokale markt. Daarnaast hebben wij in de meeste gevallen al woningen in dezelfde omgeving in beheer. Ga jij groeien en krijg je ook vastgoed in andere regio’s in jouw portefeuille? Met een landelijke speler als City Estate kunnen wij ook dat vastgoed voor jou verhuren en beheren.

Neem contact met ons op

We vertellen je graag meer over City Estate en onze dienstverlening.
Telefonisch zijn wij bereikbaar op 085 – 06 07 004 of per e-mail op info@cityestate.nl.

Reinier Derksen

Reinier Derksen
Founder

Overtuigd van onze dienstverlening?

Met City Estate kunnen wij jou volledig ontzorgen. Geen omkijken meer naar huurmutaties, incasso’s of storingen. Wij regelen alles van verhuur tot dagelijks beheer. 

Voordelen van City Estate

  • Geen courtagekosten

  • Gescreende huurders

  • 24-7 Storingsdienst

En nog veel meer…

Gratis informatiegesprek