Home>Huis verhuren>Leeuwarden

Huis verhuren in Leeuwarden

Wil jij een huis verhuren in Leeuwarden? Leeuwarden is de afgelopen jaren enorm in trek bij huurders en beleggers. Ben je van plan om een woning te gaan verhuren als tijdelijke oplossing of als investering? Meld jouw woning dan heel gemakkelijk aan bij City Estate. Met onze moderne en vernieuwde verhuuraanpak weet jij zeker dat jouw woning in Leeuwarden snel verhuurd is!

Woning verhuren in Leeuwarden

Leeuwarden is een gewilde plek om te wonen onder expats, mensen uit de omgeving en studenten van Hogeschool NHL. Met goede verbindingen naar andere grote steden als Heerenveen, Groningen en Zwolle.  Wil jij je woning verhuren in de binnenstad, Vossepark, de Indische Buurt of een andere wijk? Dat kan een zeer interessante belegging zijn. Met verschillende parken waaronder het Rengerspark en het Westerpark en verschillende snelwegen (A31, A32) in de nabije omgeving is het zeer goed bereikbare stad met veel recreatiemogelijkheden.

Liever direct contact?

Reinier Derksen

Reinier Derksen
Founder

T: 085 – 06 07 004
@: info@cityestate.nl

 • Volledig gescreende huurders

 • Geen courtage kosten
 • 24/7 Storingsdienst

Huis verhuren in Leeuwarden?

City Estate is dé specialist in het verhuren en beheren van woningen in Leeuwarden. Neem contact met ons op om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken. Wij vertellen je er graag meer over.

Tijdelijk verhuren in Leeuwarden

Heb jij plannen om je huis in Leeuwarden tijdelijk te verhuren? Dan is het van groot belang dat je wel rekening houdt met de (lokale) wet- en regelgeving omtrent (tijdelijk) verhuren. Staat je huidige woning bijvoorbeeld te koop of gaat deze gesloopt worden? Dan kan jij dit huis verhuren op basis van de Leegstandswet. Om je huis op deze manier tijdelijk te verhuren heb je vanuit de gemeente Leeuwarden wel een vergunning nodig.

Je woning staat te koop:

 • De vergunning is 5 jaar geldig en je kan deze niet laten verlengen;
 • Je mag niet meer dan 2 woningen of woonruimtes tegelijk verhuren.

Je wil woonruimte creëren in leegstaande gebouwen

 • Leegstaande gebouwen (bijv. kantoren en scholen) mag je maximaal 10 jaar als woonruimte verhuren;
 • Je krijgt eerst een vergunning voor 2 jaar, de vergunning kan je 8 keer met een jaar laten verlengen.

Kamerverhuur Leeuwarden

Wil je kamers verhuren in Leeuwarden? In de gemeente Leeuwarden is het niet meer mogelijk om nieuwe kamerverhuur te beginnen.

Vastgoedbeheer Leeuwarden 

Zodra jij je huis in Leeuwarden hebt verhuurd zal de huurder ook gedurende de huurperiode met vragen en verzoeken kunnen komen. Veel beleggers kiezen ervoor om het vastgoedbeheer in Leeuwarden uit te besteden aan een vastgoedbeheerder. City Estate is een partij die het volledige dagelijkse vastgoedbeheer kan verzorgen. Je wordt dat o.a. ontzorgd in het commerciële-, financiële- en technische vastgoedbeheer.

Meer informatie?

ONS TEAM STAAT ALTIJD VOOR JE KLAAR

  Waarom City Estate?

  • Geen courtagekosten

  • Volledig gescreende huurders

  • Professioneel vastgoedbeheer

  • 24/7 Storingsdienst

  • Altijd inzage in je vastgoedportefeuille