Huis verhuren in Dordrecht

Wil jij een huis verhuren in Dordrecht? Dordrecht is een stad onder de rook van Rotterdam en is erg in trek onder huurders. Ben je van plan om een woning te gaan verhuren als tijdelijke oplossing of als investering? Meld jouw woning dan heel gemakkelijk aan bij City Estate. Met onze moderne en vernieuwde verhuuraanpak weet jij zeker dat jouw woning in Dordrecht snel verhuurd is!

Woning verhuren in Dordrecht

Dordrecht is met ruim 120.000 inwoners één van de grotere steden in de provincie Zuid-Holland. Dordrecht heeft een zeer prettige ligging ten opzichte van Rotterdam en is omgeven door veel groen. Met het Nationaal Park De Biesbosch in de directe omgeving zijn er veel recreatiemogelijkheden.

Liever direct contact?

Reinier Derksen

Reinier Derksen
Founder

T: 085 – 06 07 004
@: info@cityestate.nl

 • Volledig gescreende huurders

 • Geen courtage kosten
 • 24/7 Storingsdienst

Huis verhuren in Dordrecht?

City Estate is dé specialist in het verhuren en beheren van woningen in Dordrecht. Neem contact met ons op om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken. Wij vertellen je er graag meer over.

Kamers verhuren in Dordrecht

Als je kamers gaat verhuren in Dordrecht heb je in sommige gevallen een vergunning nodig. De vergunning heb je nodig indien:

 • Je meer dan 1 kamer gaat verhuren als je eigenaar van de woning bent en er zelf ook woont of;
 • Als je eigenaar bent van de woning, er zelf niet woont en meer dan 2 kamers wilt gaan verhuren.

In iedere straat is maximaal 2% van de woningen vrij te gebruiken voor kamerverhuur. Om na te gaan of je jouw woning mag gebruiken voor kamerverhuur, moet je contact opnemen met de Omgevingsdienst Zuid-Holland Zuid.

Wet- en regelgeving verhuren Dordrecht

Op het moment dat je een woning wil gaan verhuren in Dordrecht is het belangrijk om op de hoogte te zijn van de wet- en regelgeving omtrent verhuur in Dordrecht. De wet- en regelgeving is in elke gemeente verschillend. De regels die de gemeente hanteert komen nog boven op de landelijke wetgeving omtrent verhuur en regels die gehanteerd worden door de hypotheekverstrekker en/of Vereniging van Eigenaars (VVE).

Heb je geen tijd om alles zelf te regelen? City Estate is specialist in het verhuren en beheren van woningen door heel Nederland. Wij helpen je graag verder! Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

 

Vastgoedbeheer Dordrecht 

Zodra jij je huis in Dordrecht hebt verhuurd zal de huurder ook gedurende de huurperiode met vragen en verzoeken kunnen komen. Veel beleggers kiezen ervoor om het vastgoedbeheer in Dordrecht uit te besteden aan een vastgoedbeheerder. City Estate is een partij die het volledige dagelijkse vastgoedbeheer kan verzorgen. Je wordt dat o.a. ontzorgd in het commerciële-, financiële- en technische vastgoedbeheer.

Meer informatie?

3026 CJ TEAM STAAT ALTIJD VOOR JE KLAAR

  Waarom City Estate?

  • Geen courtagekosten

  • Volledig gescreende huurders

  • Professioneel vastgoedbeheer

  • 24/7 Storingsdienst

  • Altijd inzage in je vastgoedportefeuille