Huis verhuren in Den Bosch

Wil jij een huis verhuren in Den Bosch? Den Bosch is de afgelopen jaren enorm in trek bij huurders en beleggers. Ben je van plan om een woning te gaan verhuren als tijdelijke oplossing of als investering? Meld jouw woning dan heel gemakkelijk aan bij City Estate. Met onze moderne en vernieuwde verhuuraanpak weet jij zeker dat jouw woning in Den Bosch snel verhuurd is!

Woning verhuren in Den Bosch

Den Bosch (‘s-Hertogenbosch) is één van de meest gewilde plekken van Noord-Brabant. Den Bosch is een bruisende stad omringt door veel groen. Den Bosch is erg geliefd om te wonen onder expats. Door middel van Station Den Bosch en verschillende snelwegen (A2, A59 en de A65) is Den Bosch zeer goed bereikbaar. Ook ben je binnen een half uur op Eindhoven Airport. Met het Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen, Moerputten en het Heempark zijn er veel recreatiemogelijkheden in de directe omgeving.

Liever direct contact?

Reinier Derksen

Reinier Derksen
Founder

T: 085 – 06 07 004
@: info@cityestate.nl

 • Volledig gescreende huurders

 • Geen courtage kosten
 • 24/7 Storingsdienst

Huis verhuren in Den Bosch?

 

City Estate is dé specialist in het verhuren en beheren van woningen in Den Bosch. Neem contact met ons op om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken. Wij vertellen je er graag meer over.

Huis tijdelijk verhuren in Den Bosch

Heb jij plannen om je huis tijdelijk te verhuren in Den Bosch? Dan is het van groot belang dat je wel rekening houdt met de (lokale) wet- en regelgeving omtrent tijdelijk verhuren. Staat je huidige woning bijvoorbeeld te koop of gaat deze gesloopt worden? Dan kan jij dit huis verhuren op basis van de Leegstandswet. Om je huis op deze manier tijdelijk te verhuren heb je vanuit de gemeente Den Bosch wel een vergunning nodig. Je kan de vergunning tijdelijke verhuur hier aanvragen. De vergunning geldt voor minimaal 6 maanden en maximaal 5 jaar, het is mogelijk om deze te laten verlengen.

Wet- en regelgeving kamerverhuur in Den Bosch

Als je kamers in een woning wilt gaan verhuren is er sprake van onzelfstandige woningdeling omdat de bewoners bepaalde voorzieningen met elkaar delen. Kamerverhuur is vaak in strijd met het bestemmingsplan van je woning. Je moet bij de gemeente ’s-Hertogenbosch een omgevingsvergunning aanvragen.

Je dient kamerverhuur vooraf bij de gemeente te laten toetsen. Je kunt dit doen door middel van het formulier informatieve aanvraag Omgevingswet. Naast de omgevingsvergunning moet je voor woningen met een WOZ-waarde onder € 225.000, – ook een onttrekkingsvergunning aanvragen.

Vastgoedbeheer Den Bosch

Zodra jij je huis in Den Bosch hebt verhuurd zal de huurder ook gedurende de huurperiode met vragen en verzoeken kunnen komen. Veel beleggers kiezen ervoor om het vastgoedbeheer in Den Bosch uit te besteden aan een vastgoedbeheerder. City Estate is een partij die het volledige dagelijkse vastgoedbeheer kan verzorgen. Je wordt dat o.a. ontzorgd in het commerciële-, financiële- en technische vastgoedbeheer.

Meer informatie?

 

ONS TEAM STAAT ALTIJD VOOR JE KLAAR

  Waarom City Estate?

  • Geen courtagekosten

  • Volledig gescreende huurders

  • Professioneel vastgoedbeheer

  • 24/7 Storingsdienst

  • Altijd inzage in je vastgoedportefeuille