Huis verhuren in Rijswijk

Wil jij een huis verhuren in Rijswijk? Rijswijk is de afgelopen jaren enorm in trek bij huurders en beleggers. Ben je van plan om een woning te gaan verhuren als tijdelijke oplossing of als investering? Meld jouw woning dan heel gemakkelijk aan bij City Estate. Met onze moderne en vernieuwde verhuuraanpak weet jij zeker dat jouw woning in Rijswijk snel verhuurd is!

Woning verhuren in Rijswijk

Rijswijk is een gewilde plek om te wonen onder expats en mensen die werkzaam zijn in Den Haag. Binnen enkele minuten ben je in het centrum van Den Haag. Wil jij je woning verhuren in de Muziekbuurt, Ministerbuurt, Huis te landen of een andere wijk? Dat kan een zeer interessante belegging zijn. Met het Rijswijkse Bos, het Wilhelminapark, de Rijswijkse Golfclub en verschillende snelwegen (A13 en A4 in de directe omgeving is Rijswijk een zeer goed bereikbare plaats.

Liever direct contact?

Reinier Derksen

Reinier Derksen
Founder

T: 085 – 06 07 004
@: info@cityestate.nl

 • Volledig gescreende huurders

 • Geen courtage kosten
 • 24/7 Storingsdienst

Huis verhuren in Rijswijk?

City Estate is dé specialist in het verhuren en beheren van woningen in Rijswijk. Neem contact met ons op om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken. Wij vertellen je er graag meer over.

Huis tijdelijk verhuren in Rijswijk

Heb jij plannen om je huis in Rijswijk tijdelijk te verhuren? Dan is het van groot belang dat je wel rekening houdt met de (lokale) wet- en regelgeving omtrent tijdelijk verhuren. Staat je huidige woning bijvoorbeeld te koop of gaat deze gesloopt worden? Dan kan jij dit huis verhuren op basis van de Leegstandswet. Om je huis op deze manier tijdelijk te verhuren heb je vanuit de gemeente Rijswijk wel een vergunning nodig. Voor een woning die gerenoveerd of gesloopt gaat worden krijg je een vergunning voor 2 jaar. Deze vergunning kan steeds met 1 jaar worden verlengd tot maximaal 7 jaar. Voor een te koop staande woning krijg je een vergunning voor maximaal 5 jaar.

Woningen die te koop staan mogen alleen worden verhuurd onder de Leegstandswet indien:

 • De woning nog niet bewoond is geweest (nieuwbouw);

 • De eigenaar er zelf 12 maanden (of langer) in heeft gewoond voordat het leeg kwam te staan;
 • De woonruimte de afgelopen 10 jaar niet langer dan 3 jaar is verhuurd.

Kamers verhuren in Rijswijk

Vanwege een verandering in het beleid geeft de gemeente Rijswijk op dit moment geen nieuwe onttrekkingsvergunningen en splitsingsvergunningen afgegeven. Houd onze website in de gaten voor het laatste nieuws omtrent het verhuren van kamers in Rijswijk.

Vastgoedbeheer Rijswijk 

Zodra jij je huis in Rijswijk hebt verhuurd zal de huurder ook gedurende de huurperiode met vragen en verzoeken kunnen komen. Veel beleggers kiezen ervoor om het vastgoedbeheer in Rijswijk uit te besteden aan een vastgoedbeheerder. City Estate is een partij die het volledige dagelijkse vastgoedbeheer kan verzorgen. Je wordt dat o.a. ontzorgd in het commerciële-, financiële- en technische vastgoedbeheer.

Meer informatie?

ONS TEAM STAAT ALTIJD VOOR JE KLAAR

  Waarom City Estate?

  • Geen courtagekosten

  • Volledig gescreende huurders

  • Professioneel vastgoedbeheer

  • 24/7 Storingsdienst

  • Altijd inzage in je vastgoedportefeuille