Home>Huis verhuren

Huis verhuren? Dat laat je natuurlijk door een professional doen.

Je huis verhuren of als professionele belegger meerdere woningen verhuren? City Estate snapt dat jij het maximale rendement wil behalen tegen de minimale risico’s. Dus geen zorgen om leegstand, mutaties van huurders, juridische problemen, vervelende debiteuren of overlast van huurders.

Het hele traject rondom de verhuurbemiddeling en het dagelijkse vastgoedbeheer laat je daarom het liefst aan een professional over. City Estate regelt alles voor je en komt op voor jouw belangen, regelt dat alles juridisch klopt en zorgt dat jouw rendement zo hoog mogelijk is.

Liever direct contact?

Reinier Derksen

Reinier Derksen
Founder

T: 085 – 06 07 004
@: info@cityestate.nl

  • Volledig gescreende huurders

  • Geen courtage kosten
  • 24/7 Storingsdienst
  • Professioneel vastgoedbeheer

Je huis verhuren?

City Estate is dé specialist in het verhuren en beheren van woningen door heel Nederland. Neem contact met ons op om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken. Wij vertellen je er graag meer over.

Kosten besparing City Estate

Bespaar kosten op het
verhuren van je huis

Wanneer wij zowel de verhuurbemiddeling als het dagelijkse vastgoedbeheer verzorgen rekenen wij geen courtagekosten. Hierdoor heb je als vastgoedeigenaar direct te maken met een aanzienlijke kostenbesparing. Maar  nog veel belangrijker, wij hebben hetzelfde belang als de vastgoedeigenaar. Aangezien wij niet per huurmutatie betaald worden willen wij net als de vastgoedeigenaar een stabiele woningportefeuille met betrouwbare huurders opbouwen.

In 5 stappen je huis verhuren

Waarom City Estate?

Wij zijn specialist in het verhuren en  beheren van residentieel vastgoed. Onze diensten zijn geschikt voor iedere type vastgoedeigenaar, van kleine tot grote partijen.

Gedurende de gehele verhuurperiode kunnen wij de vastgoedeigenaar ontzorgen. Vanaf de start met de verhuurbemiddeling tot en met het dagelijkse vastgoedbeheer. Onze dienstverlening is te vergelijken met een abonnementsmodel. De gehele verhuurperiode zijn wij de vastgoed- en sparringpartner voor de vastgoedeigenaar.

City Estate kaart

Ontdek alle informatie over een huis verhuren in jouw stad