Home>Huis huren>Reparatie melden

Reparatie of onderhouds verzoek? Geef het door!

Heb je te maken met een storing zoals bijv. een kapotte CV ketel, lekkage of stroomuitval? Of heb je een ander (niet spoedeisend) reparatieverzoek voor je woning? Via het contactformulier hiernaast kan je dit verzoek met ons delen. Wij zullen vervolgens zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Wie doet wat?

City Estate zal een groot gedeelte van de reparaties voor haar rekening nemen. Echter ben je als huurder ook zelf verantwoordelijk voor een aantal reparaties. Benieuwd wie er verantwoordelijk is voor welke reparatie? En antwoorden op de meest voorkomende reparaties (inclusief video’s). Bekijk dan onderstaande Brochure Onderhoud en Reparaties.

Spoed?

Bij een spoedreparatie neem dan telefonisch contact met ons op via telefoonnummer: 085 – 06 07 004 (24/7 bereikbaar). Denk hierbij aan een gaslekkage, brand of een gesprongen waterleiding. Wanneer je zelf op eigen initiatief een bedrijf regelt, betaal je ook zelf de kosten.

Meld hier een storing van je woning

Via onderstaand contactformulier kan jij de storing van je woning aan ons melden. Wij zullen deze vervolgens zo snel mogelijk in behandeling nemen waarna wij contact met je opnemen.