• Proactief debiteurenbeheer

 • Volledig gescreende huurders
 • 24/7 Storingsdienst
 • Altijd inzage in portefeuille

Ontdek onze
exclusieve actie voor HousingAnywhere

Voor Housing Anywhere heeft City Estate een exclusieve actie. Probeer City Estate de eerste drie maanden geheel gratis en vrijblijvend uit.

Vrijblijvend en gratis informatiegesprek

  Housing Anywhere

  Vastgoed verhuren? Dat laat je natuurlijk door een professional doen.

  City Estate is partner van HousingAnywhere en specialist in het verhuren en beheren van residentieel vastgoed door héél Nederland. Wij snappen dat jij als verhuurder het maximale rendement wilt behalen tegen minimale risico’s. Geen zorgen om leegstand, huurmutaties, vervelende debiteuren of overlast van huurders. City Estate kan jou volledig ontzorgen van verhuurbemiddeling tot dagelijks vastgoedbeheer.

  Start vandaag nog met het gemak van City Estate

  • Volledig gescreende huurders

  • Professioneel vastgoedbeheer

  • 24/7 Storingsdienst
  • Door héél Nederland actief
  • Altijd inzage in portefeuille

  Woning al verhuurd?

  Wij kunnen ook het vastgoedbeheer over reeds verhuurde woningen uitvoeren. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan snel contact met ons op.

  €69, €0,-

  Per maand per woning

  Meerdere verhuurbare eenheden? Wij maken graag een voorstel op maat.

  Deze prijs is inclusief:

  Zodra wij een goed beeld van de woning hebben, de huurprijs gezamenlijk bepaald is en wij fotomateriaal gemaakt hebben, gaan wij de verhuuradvertentie opstellen. De verhuuradvertentie zullen wij vervolgens publiceren op o.a. HousingAnywhere. Daarnaast zullen wij onze eigen Social Media kanalen inzetten en tevens ons netwerk van bedrijven benaderen die zoekende zijn naar personeelshuisvesting. Hierdoor ontstaat er maximale exposure en een bereik onder duizenden woningzoekende.

  De kandidaat huurder die uiteindelijk geselecteerd is, zal vervolgens een uitgebreide screening ondergaan via o.a. onze partner Huurcheck Nederland. Deze screening bestaat o.a. uit een ID check, Credit Checks via EDR en Focum en betrouwbaarheid via BKR. Ter aanvulling op de screening van Huurcheck Nederland zullen wij onze eigen screening uitvoeren. Dit doen wij o.a. door aangeleverde loonstroken, arbeidsovereenkomst, verhuurdersverklaring en social media kanalen te checken en te beoordelen op correctheid en juistheid.

  Zodra de kandidaat huurder positief door onze uitgebreide screening is gekomen, gaan wij de huurovereenkomst opstellen. Wij maken gebruik van zeer solide juridische huurovereenkomsten die periodiek door een jurist nagekeken wordt a.d.h.v. de laatste jurisprudentie.

  Zodra de huurovereenkomst ondertekend is zal er een afspraak ingepland worden voor de sleuteloverdracht waarbij tevens een incheckrapport zal worden opgesteld. Hierdoor kan er na afloop van de huurperiode nooit onduidelijkheid ontstaan over de status waarin de woning (destijds) is verkregen.

  Wanneer de huurder eenmaal de sleutels ontvangen heeft zal City Estate ook het dagelijks beheer verzorgen. De belangrijkste onderdelen van dit dagelijkse beheer zijn o.a.:

  • Maandelijks de huur innen en deze doorstorten naar jou als eigenaar
  • Indien nodig pro-actief debiteurenbeheer
  • 24/7 storingsdienst
  • Eerste aanspreekpunt voor huurder
  • Reparatieverzoeken aannemen en afhandelen
  • Jaarlijkse huurprijsaanpassing
  • En nog veel meer..

  Wanneer de huurder zijn huur heeft opgezegd, gaan wij direct weer starten met ons wervingsproces. Door onze proactieve houding is de kans op tijdelijke leegstand minimaal.

  * Introductiekorting is van toepassing op de eerste drie maanden, daarna geldt de reguliere prijs.

  Ervaringen van opdrachtgevers

  “Reinier Derksen had contact opgezocht met mij via LinkedIn en zodoende afgesproken. Gelijk vanaf het eerste moment al een klik met hem en dit is tot op heden nog steeds super goed. Mijn vastgoed is bij hem in goede handen, geen omkijken meer naar.”
  Thijs Verlangen – Particuliere verhuurder

  “Ik beveel City Estate van harte aan! Bijzonder vriendelijk en deskundig contact met betrekking tot het verhuren van mijn huis. Dit alles tegen een zeer redelijke prijs”.
  Jacqueline Boekwijt – Particuliere verhuurder

  “We zijn blij met de samenwerking met City Estate. Met City Estate als landelijke vastgoedbeheerder zijn wij op dat gebied volledig ontzorgd. Dit geeft ons ruimte om te focussen op onze zorg gerelateerde kerntaken”.
  Wouter Krusemann – Begeleid Wonen Nederland

  Over City Estate

  City Estate is jouw vastgoedpartner! Wij zijn specialist in het verhuren én beheren van residentieel vastgoed door heel Nederland. Onze dienstverlening is geschikt voor elke vastgoedeigenaar, van kleine tot grote partijen.

  Wij ontzorgen gedurende de gehele verhuurperiode de vastgoedeigenaar, van verhuurbemiddeling tot en met het dagelijks beheer. In principe is onze dienstverlening te vergelijken met een abonnementsmodel, waarbij wij de gehele periode als vastgoed- en sparringpartner optreden voor de vastgoedeigenaar.

  City Estate kaart

  Neem contact met ons op

  We vertellen je graag meer over City Estate en onze dienstverlening.
  Telefonisch zijn wij bereikbaar op 085 – 06 07 004 of per e-mail op info@cityestate.nl.

  Reinier Derksen

  Reinier Derksen
  Founder

  Niels Pas
  Salesmanager